woensdag 2 februari 2011

Mijn eigen sphynxen weer eens op de foto.


Ik vond het weer eens de hoogste tijd om mijn eigen sphynxen op de gevoelige plaat vast te leggen. Stuk voor stuk heb ik ze gewassen en de oren schoongemaakt. Dat was allemaal geen probleem, alleen de shoot zelf was wat minder makkelijk. Ze hadden echt alle 4! niet bepaald zin om leuk te poseren, ook niet met wat afleiding (Misschien dat ze toch iets anders tegen mij aankijken als ik ze net heb gewassen?? ;) ). Daarbij was ik ook maar alleen, het was niet bepaalt makkelijk om en mijn camera vast te houden met mijn rechter hand en met mijn linker hand met wat speelhengeltjes ze af proberen te leiden. Het zal er vast wel komisch hebben uitgezien!

Gelukkig zaten er achteraf toen ik de foto's op mijn pc keek nog best een paar leuke plaatjes tussen. Ik zal mijn katten hierbij ook maar eens voorstellen:


Neagle is een sphynx poes (gecastreerd) van 7 jaar. Zij is onze eerste sphynx en komt bij cattery Nuda Veritas vandaan. Haar kleur is Zwart - Wit.
Balalaika is een dochter (gecastreerd) van Neagle. Ze is nu ongeveer 5,5 jaar oud. Haar kleur is Blauw - Wit.Beau is het volle broertje (gecastreerd) van Balalaika en komt uit hetzelfde nest. Ook zijn kleur is Blauw - Wit.

Macho is een F2 sphynx die ook hier in huis is geboren. Hij is kater van bijna 4 jaar oud. Zijn kleur is Rood - Wit. Hij is de echte Macho in huis maar met een geweldig aanhankelijk karakter!
1 opmerking:

  1. Mooie foto's weer van jouw mooie katten! Ik vind die ene met een knipoog erg grappig en leuk, maar ook van Macho die over de grond hangt! :-)

    BeantwoordenVerwijderen